Klantreacties

Wat vinden klanten van de service, de kaartjes, het contact en de ontwerpen? Hoe ‘bevalt’ Kaartje van Koen? Hier vind je een greep uit de reacties:

Martijn en Mascha:

“We hadden al behoorlijk wat kaartjes op internet zitten bekijken en konden ons eigenlijk niet voorstellen dat er nog iets meer te bedenken viel dan al beschikbaar was, er is zo veel! Maar we waren ook enthousiast over de eerdere ontwerpen waardoor we de gok wel wilden wagen. Het resultaat was super. We waren op zoek naar een vrolijke kaart die iets van onze persoonlijke interesse (zeilen) liet zien, en dat is wonderwel gelukt. We hebben heel veel leuke reacties van mensen gehad die verbaasd en enthousiast over het kaartje waren. Helemaal de moeite waard dus!”

Roel en Hinde:

“Voor ons eerste kindje wilden we een speciaal en uniek kaartje. We hadden wel ideeen, maar zelf ontwerpen is toch een vak apart. Vandaar dat we in contact kwamen met Kaartje van Koen. Koen kwam op basis van onze ideeen met een ontwerp en na wat kleine aanpassingen was het kaartje helemaal naar onze wens. Het resultaat was (naast een mooie dochter) een vrolijke, eigen en unieke kaart waar we veel positieve reacties op hebben gehad.”

Geert en Heidi:

“We zijn nog steeds helemaal blij met het lieve geboortekaartje van Julie. Ergens hadden we al behoorlijk duidelijk voor ogen hoe we het kaartje wilden hebben. We hebben onze wensen in het uiteindelijke ontwerp echt teruggezien en toch heeft Koen er ook wel weer een eigen draai aan gegeven. Dat is juist wel leuk. We hebben ook zoveel leuke reacties gekregen op ons kaartje. Echt een bijzonder lief kaartje.”

Harmen en Stephanie:

“Onze ervaring met Kaartje van Koen is in één woord super. Koen Edens had na een kort gesprek over onze wensen al een bijzonder passend en goed ontwerp bedacht. De uitwerking daarvan is maar een paar keer heen en weer gegaan tussen hem en ons voordat het het predicaat “perfect” verdiende. Na de geboorte was hetzelfde sms-je dat onze vrienden en familie kregen (naam, gewicht, lengte etc) genoeg voor Koen om de kaart af te ronden en ons een laatste versie te mailen terwijl wij daar nog niet eens aan gedacht hadden in alle beroering. Enthousiaste reacties gegarandeerd, warm aanbevolen!”