Hoe werkt het

Uniek!

Een geboortekaartje van Koen is helemaal ontworpen naar jullie wensen, het zijn jullie kleuren, jullie indeling en uiteraard is het daardoor een uniek kaartje. Geen enkel kindje op de wereld heeft met dat zelfde kaartje van zijn of haar komst verteld.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stappen

Stap 1: aanvraag offerte

Als jullie besloten hebben dat je graag een Lovedude geboortekaartje wilt hebben, dan kun je hier een offerte aanvragen.

Bij de offerteaanvraag willen wij graag de volgende punten van jullie weten:

  • het aantal kaartjes dat jullie willen
  • of jullie de enveloppen eerder willen ontvangen ja/nee (verzendkosten € 10,-)
  • of jullie naast de digitale proefdruk een papieren proefdruk willen ontvangen ( €5,-)
  • de uitgerekende bevallingsdatumdatum
  • of jullie verder nog opmerkingen of vragen hebben.

Jullie ontvangen vervolgens van ons een offerte. Onder de knop ‘prijzen’ kun je alvast kijken om een beeld te krijgen.

Stap 2: akkoord offerte

Als je de offerte hebt ontvangen, horen wij graag of je akkoord gaat. Zodra we bericht van jullie hierover hebben ontvangen, gaan wij aan het werk. Om een passend kaartje te maken, ontvang je van ons een vragenlijst per mail. Zo weten wij onder andere welke informatie je in het kaartje kwijt wilt: namen, adresgegevens, versjes en dergelijke. Daarnaast is het fijn als je wat dingen kunt doorsturen die je mooi vindt, bijvoorbeeld schetjes, foto’s en gescande plaatjes. We horen graag wat voor stijl bij je past zodat we gericht een ontwerp kunnen maken. Welke kleuren vinden jullie heel mooi? Wellicht zijn er online voorbeelden van kaartjes te vinden die jullie leuk vinden. Deze kunnen jullie meesturen met de vragenlijst.

Stap 3: eerste ontwerp ontvangen

Binnen drie werkdagen ontvangen jullie een eerste ontwerp van ons. We sturen dit digitaal. Graag horen we dan wat jullie er van vinden. Zijn de kleuren goed? Hoe vinden jullie de indeling? Wat vind je dat er anders moet? Ook hierbij kunnen jullie per mail, zo uitgebreid en gedetailleerd als jullie willen, naar ons reageren.

Stap 4: eerste commentaar verwerkt

Als we jullie reactie op het eerste ontwerp hebben ontvangen, zullen we het aanpassen. Het tweede ontwerp ontvangen jullie ook (digitaal) binnen drie werkdagen.

Stap 5: tweede ontwerp ontvangen

Ook over dit tweede ontwerp horen we graag jullie reactie. Wat moet er nog anders? Controleer ook alle tekst op het kaartje nauwkeurig, het zou jammer zijn als er foutjes in blijken te staan. Jullie commentaar geef je aan ons door.

Stap 6: afronding ontwerp, proefdruk ontvangen

Wij verwerken het commentaar en ronden het ontwerpen af. Als je dat hebt aangegeven, zorgen wij dat je een papieren versie, de proefdruk, van het kaartje thuis ontvangt. Anders ontvang je het ontworpen kaartje digitaal.

 (stap 6a)

Mochten er nog vreselijke fouten of mislukte kleuren op de papieren proefdruk staan, dan zullen we het ontwerp uiteraard nog herzien.

Stap 7: kindje is geboren

Jullie kindje is geboren! Jullie geven aan ons de definitieve gegevens voor het kaartje door. Wij zorgen dat het kaartje gedrukt wordt.

Stap 8: ontvangst kaart en factuur

Jullie ontvangen de kaartjes binnen 1 a 2 werkdagen. De kaartjes zijn ‘gerild’, dit betekent dat er een vouwlijn in zit. De kaartjes hoeven alleen nog gevouwen te worden en in de enveloppen te worden gestoken en kunnen worden rondgestuurd.

Tot slot ontvangen jullie de factuur van Kaartje van Koen.